Naar mobiele versie


De app

Voor de meeste Beter-websites bestaan ook apps voor Android en voor iOS.

 

De app geeft dezelfde testvragen als de website.

Als je al meedoet via de website, kun je in de app inloggen met hetzelfde e-mailadres en hetzelfde wachtwoord. Testdata die je via de website al ingevuld hebt, zijn in de app al afgestreept en andersom. Kortom: je deelname via de app en via de website worden samengevoegd in één account.

 

Werkdagen

Alle Beter-websites hebben nieuwe tests op maandag t/m vrijdag. Niet in het weekend.

Er is één uitzondering: Beter Bijbel heeft ook een zaterdagtest.

 

Overstappen naar de app

Als je al meedoet via de website en je wilt overstappen naar de app, is dat geen enkel probleem. Je moet NIET je account beëindigen, want je bestaande account geldt ook voor de app!

 

Mailtjes en notificaties

Als je via de website meedoet, krijg je elke (werk)dag een mailtje als een nieuwe test klaarstaat. Je kunt die mailtjes uitschakelen via de website (bij Instellingen, Dagelijkse e-mail). Je blijft dan gewoon deelnemer, maar moet er voortaan zelf aan denken dat je de test invult.

 

Als je via de app meedoet, kun je op je smartphone of tablet een notificatie ontvangen als er een nieuwe test klaarstaat. Je hebt de mailtjes dan niet meer nodig. Je kunt de mailtjes uitschakelen via het menu van de app (Instellingen, Berichten). Daar kun je ook de notificaties voor de app in- of uitschakelen.

 

Updates

Af en toe verschijnt er een update voor de app. Je kunt deze gratis downloaden en installeren op je smartphone of tablet. Vaak moet je na het installeren van de update opnieuw inloggen.

 

Ik moet opeens inloggen in de app

Je hebt waarschijnlijk een update geïnstalleerd. Bij de vorige versie van de app heb je ook ooit ingelogd, maar dat ben je misschien vergeten. Gebruik het wachtwoord dat je ooit hebt opgegeven bij je aanmelding. Ben je je wachtwoord vergeten? Geen paniek, je kunt via de website alles regelen:

 

Wachtwoord kwijt?

Je kunt het wachtwoord zelf veranderen:

  • Log in op de website die bij de app hoort. Gebruik het ontvangen wachtwoord.
  • Kies Instellingen, Wachtwoord wijzigen.
  • Vul het ontvangen wachtwoord in (huidig wachtwoord) en twee keer je gewenste nieuwe wachtwoord.
  • Klik op verzend. Je nieuwe wachtwoord geldt voor de website en de app.

Nieuwe testdata niet zichtbaar

Als de app niet volledig is afgesloten, wordt het datumscherm niet aangevuld.

Sleep het datumscherm omlaag om het scherm te verversen.

 

Andere technische opmerkingen over de app

Als je iets wilt opmerken over de app zelf (niet over de test), kies dan in het menu van de app Contact en klik op 'naar het appformulier'. Je opmerking gaat dan naar de makers van de app.

  

Beter Spellen  Beter Rekenen  NU Beter Engels  NU Beter Duits  NU Beter Frans  NU Beter Spaans  Beter Bijbel  Beter Afrikaans  Plus-Taaltest  

© 2010 - Beter Spellen is een initiatief van

 Martin van Toll Producties